Voorjaar 2022

 • 21 april: Adem je vrij – Doesessie met Bieke verbruggen
 • 23 april: Verhoog je trilling! – Lezing met Dr. Henk Fransen (info zie verder)
 • 28 april: Hartcirkel met Bieke Verbruggen
 • 1 en 8 mei: Creasessie met Els Briels
 • 5 mei: Onverwerkte emoties, bron van chronische klachten – Doesessie met Bieke Verbruggen
 • 13 mei: Sound Journey – klankligconcert Mieke Polfliet en Stefan Beckers
 • 19 mei: Hartcirkel met Bieke Verbruggen
 • 15 en 22 mei: Creasessie met Els Briels
 • 7 juli: Hartcirkel met Bieke Verbruggen
 • 10 augustus: wildplukwandeling van 10 tot 12.30u – Ann De Belder
 • 17 augustusi: Hartcirkel met Bieke Verbruggen
 • 24 augustus: wildplukwandeling van 14 tot 16.30u – Ann De Belder

 


Verhoog je trilling! 

Lezing door Dr. Henk Fransen 
zaterdag 23 april van 14 tot 17u
Steinerschool, Mallekotstraat 43, 2500 Lier

Verhoog je trilling, til élk aspect van je leven naar een hoger plan en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd. Henk Fransen zal in zijn lezing duiden hoe je je trilling kunt verhogen en kunt bijdragen aan de transformatie die op Aarde plaatsvindt. Hij zal de theorie uiteenzetten en oefeningen met ons doen. Dit zal zijn gebaseerd op de 3 uitgangspunten van zijn VJT-cursussen. (VJT=Verhoog JTrilling):

1. Leef wat je weet!
2. Élk aspect van je leven naar een hoger plan.
3. Het licht ín en óm je heen activeren.

Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na z’n studies werkte hij in ziekenhuizen in India en Afrika, en in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta. In Nederland deed hij 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen en specialiseerde zich in kanker. In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien voert hij geen praktijk meer, stelt geen diagnose en behandelt niet, maar informeert mensen over hun zelfgenezende vermogens. Ook inspireert hij via zijn blogs, boeken, video’s en online programma’s om onze trilling te verhogen en élk aspect van ons leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, gezondheid, relaties, hobby’s, enz. https://genezendvermogen.nl/henk-fransen/

Om zijn eerste lezing na corona te vieren, biedt Henk zijn boeken na de lezing aan met een fikse korting! Allemaal toppertjes! 😊 (enkel cash betalen mogelijk)

 • ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’ van €15 voor €10
 • ‘Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus’ van €10 voor €5
 • ‘Handboek kanker; hoe je regulier en alternatief optimaal combineert’ van €20 voor €10

Deelname: 20€, vooraf te betalen. Inschrijven is noodzakelijk,  graag vóór 20 april.Adem je vrij!

21 april 2022 van 19.30u tot 22u 
Doesessie met Bieke Verbruggen
Ideaal als stresshantering in deze chaotische tijd!
Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Praktische ademhalingsoefeningen vanuit mindfulness en hartcoherentie, om tot rust en in balans te komen, op te laden én te helen. Je kan er nadien zelf mee aan de slag. Dagelijkse ademhalingsoefeningen zijn eigenlijk net zo essentieel als eten, drinken, slapen en bewegen. In deze sessie krijg je ook inzicht in het stressmechanisme zelf en je helend en scheppend vermogen.

Hartcoherentie is een wetenschappelijk gefundeerde ademtechniek die je stressniveau doet dalen en je veerkracht, prestatievermogen, welzijn en emotionele stabiliteit verhoogt. Deze ritmische ademhaling brengt het hart in een veilige modus die het brein gunstig beïnvloedt. Want ons brein communiceert niet enkel met onze darmen, maar ook met ons hart! Oprecht positieve gevoelens beïnvloeden ons hartritme en sturen ‘gezonde’ boodschappen naar ons brein. Daardoor kunnen we ons zenuw-, spijsverterings-, hart- en vaatstelsel, hormonaal en immuunsysteem in evenwicht brengen. Ziekte is immers vaak het gevolg van aanhoudende stress. Door hartcoherente ademhalingsoefeningen produceert het lichaam minder stresshormonen (cortisol) en meer DHEA, wat veroudering, geheugenverlies, vermoeidheid, en burn-out tegengaat. De waarde van cholesterol in het bloed zakt en het zelfgenezend vermogen versterkt. Meer nog, deze ademhalingstechniek is een zeer krachtige tool om je toekomst vorm te geven. Hij wordt dan ook veelvuldig toegepast door kwantumwetenschappers als Dr. Joe Dispenza en Gregg Braden.

Coach: Bieke Verbruggen, bewustzijns- en transformatiecoaching, bezielster van Pura Vida www.innerpoleposition.be

Deelname: 40€ vooraf te betalen, graag inschrijven vóór 18 april ajb.


Onverwerkte emoties,
bron van chronische klachten

 Doesessie met Bieke Verbruggen
5 mei 2022 van 19.30u tot 22u
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Dat epigenetica een doorslaggevende rol speelt bij chronische ziekten is gelukkig niets nieuws meer. Voeding, slaap, beweging, stresshantering bepalen mee of een bepaald gen zich manifesteert of niet. Maar de impact van negatieve gedachten en onverwerkte pijnlijke emoties is helaas nog behoorlijk onderschat, ze zijn vaak mee oorzaak van vele chronische klachten. Het leren hanteren en helen van onverwerkte en/of weerkerende emoties is dus uitermate belangrijk voor je gezondheid en voor velen niet evident om toe te passen.

Wat komt aan bod?
Waar komen emoties vandaan? Hoe ga je ermee om? Hoe kan je ze helen? En vermijden dat ze je telkens weer meeslepen? M.a.w. hoe kan je aan je gezondheid werken, ook preventief? In deze doesessie krijg je meer duidelijkheid rond dit proces en krijg je tools aangereikt om je emoties zelf te leren helen.

Begeleiding: Bieke Verbruggen, Bewustzijns- en transformatiecoaching
www.innerpoleposition.be 
Deelname: 40€ vooraf te betalen, Inschrijven is noodzakelijk, graag vóór 1 mei.


Sound journey

Klankconcert met Mieke Polfliet en Stefan Beckers
vrijdag 13 mei van 20u tot 22u
Steinerschool, Mallekotstraat 43, 2500 Lier

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Al liggend op je matras laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, zoals gongs, klankschalen, trommels en ratels, oceandrum, boventoonfluit, shruti box, monochord, …. afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen en geniet… http://www.thuisinjezelf.be

Deelname: 25€ vooraf te betalen. Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt. Het concert is elk jaar volzet, wacht niet te lang om in te schrijven als je er graag bij bent!Hartcirkels

volgende cirkels 
donderdag 28 april, 19 mei, 7 juli en 17 augustus

1x per maand in Deurne-Zuid
van 19.30u tot 21.30u

In deze hartcirkels gaan we een krachtig energieveld opbouwen dat de polariteiten overstijgt. Dit doen we door te verstillen en te verbinden met onszelf en het geheel, via geleide meditaties en visualisaties, energetische oefeningen, mantra’s, enz. Je krijgt ook tips over hoe bij jezelf te blijvenje trilling hoog te houden en je te blijven verbinden vanuit Liefde, ongeacht de omstandigheden.

NA de sessie is er ruimte om na te praten en te delen, voor wie dat wenst.

Stuur me ’n mailtje om in te schrijven of op de hoogte te blijven van de volgende data. bieke@innerpoleposition.be

Deelname:25€, vooraf te betalen, inschrijven is noodzakelijk, aantal plaatsen is beperkt. In de zaal is een luchtzuiveringstoestel aanwezig.

Coach: Bieke Verbruggen, bewustzijns- en transformatiecoaching, bezielster van Pura Vida www.innerpoleposition.be

 


  

Verbonden vanuit vertrouwen

Natuurbeleving met Bieke Verbruggen in Ranst

data nog te bepalen

Heb jij ook zin om naar buiten te komen en samen met gelijkgestemden de heerlijke zomerse natuur in te ademen? Dan nodig ik je heel graag uit voor ’n gezellige bijeenkomst in de velden van Ranst, om in kleine groep (max. 6) te oefenen in aarden, overgave, verbinden en vertrouwen in het leven, elkaar en onszelf. De oefeningen die we doen, kan je zelf nadien ook nog toepassen, om bij te tanken wanneer nodig.
Deelname: 25€, graag inschrijven voor        ajb.

***

Deze natuursessies gaan enkel door bij droog weer en data worden dus kort vooraf aangekondigd via aparte mail. Wil je hiervan op de hoogte blijven, geef dan je naam en mailadres door via het Contactformulier.

De 1e sessies waren alvast heerlijk! Reacties lezen?
http://www.innerpoleposition.be/ervaringen

Je kan ook een individuele natuursessie boeken aan coachingtarief.
www.innerpoleposition.be


Boost je Ki!

Je levensenergie verhogen via Ki oefeningen
Doesessie met Bieke Verbruggen 
op   (nog te bepalen)          van 19.30u tot 22u
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne 

In onze hectische maatschappij staan veel mensen onder druk. Stress blokkeert onze levensenergie, maakt dat we verzwakken, onze immuniteit neemt af en dit resulteert in chronische fysieke of psychische klachten. In deze sessie leer je aarden, wat essentieel is om stress af te voeren en in balans te blijven. Daarnaast leer je via heel eenvoudige en leuke oefeningen om je levensenergie, je Ki, weer in stroming te brengen. Het begrip Ki komt uit boeddhistische kloosters en is al meer dan 2000 jaar oud. Hoe sterker de Ki-stroom, hoe krachtiger en energieker we ons voelen én hoe beter we slapen.

Dagelijks toepassen van deze eenvoudige oefeningen draagt bij tot je veerkracht, je fysieke, mentale en emotionele stabiliteit, om in je kracht te komen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je focus verschuift van denken naar voelen, je intuïtie scherpt aan. Deze sessie is ook geschikt voor mensen met burn-out. Bij mooi weer oefenen we buiten.

Begeleiding: Bieke Verbruggen, Bewustzijns- en transformatiecoaching
www.innerpoleposition.be 

Deelname: 35€ vooraf te betalen. Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt, graag vóór 16 augustus ajb.


 Mastering your Energy And Living in Abundance « de Roosde Roos

Bewust in balans

Verhoog je bewustzijn, veerkracht en immuniteit op 5 niveaus!
Wake up traject rond zelfzorg, gezondheid, zingeving en bewust Zijn.

8 donderdagavonden van 19.30u tot 22u
nieuwe data in het najaar

De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne
(of via zoom indien live niet mogelijk omwille van wettelijke maatregelen)

Reacties van deelnemers

Dit traject is gebaseerd op de principes van de Integratieve geneeskunde
o.a. Functional Medicine (Dr. Mark Hyman, Dr. Bert Lefevre, Dr. Peter Aelbrecht,…)
en de visie van Dr. Henk Fransen over het zelfgenezend vermogen,
verweven met mijn eigen kennis en ervaringen van de voorbije 35 jaar.

Voor al wie zelf bewust de regie van z’n leven in handen wil nemen!

Zit je niet lekker in je vel? Ben je bezorgd over de toekomst? Heb je veel last van kwaaltjes of lijd je aan een chronische ziekte? Wil je graag je zelfgenezend vermogen versterken? Heb je eigenlijk niets te kort en ben je toch niet happy? Zorg je voor iedereen maar vergeet je vaak jezelf? Is je job niet echt je ding? Mis je fun of net diepgang in je leven, verbinding met gelijkgestemden? Weet je niet hoe om te gaan met de huidige wereldcrisis?

En wil je daar ook graag mee aan de slag, maar weet je niet goed hoe/waar te beginnen? Dan helpt dit traject je op weg om écht in actie te komen! En in groep je levensstijl aanpassen gaat altijd vlotter!

In deze reeks verkennen we alle domeinen die een cruciale rol spelen bij hoe we in het leven staan: ons fysiek lichaam, ons voelen, ons denken, onze relaties en zingeving. Je krijgt inzicht in de complexe samenhang van deze pijlers en hoe ze ons welzijn, onze gezondheid en immuniteit beïnvloeden. Je ontdekt een waaier aan mogelijkheden, tips en oefeningen om ze in praktijk om te zetten. Ook ga je voor jezelf een duidelijke balans opmaken: waar sta je? Wat geeft energie, wat vreet energie? Hoe kan je bijsturen? Dankzij enkele eenvoudige sleutels kan daaruit een eerste aanzet volgen tot jouw actieplan naar een betere gezondheid & veerkracht, gelukkig zijn én Flow. Want Flow is veel meer dan gezond zijn. En gezond zijn is veel meer dan niet ziek zijn. En je hoeft ook niet ziek te zijn om beter te worden!

Na elke les krijg je oefeningen mee om effectief stappen te zetten, je bent daarin natuurlijk vrij en je kan ze later gerust op eigen tempo verder uitwerken en integreren. Het is een 1e stap op weg naar evenwicht, geen quick fix! Gezien de opbouw en de samenhang kan je dit traject enkel volgen in z’n geheel. Mis je een avond, dan krijg je een korte samenvatting, samen met de oefening, zodat je toch nog kan volgen. Een gemiste les kan je in een latere reeks ook nog inhalen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 6 om voldoende ruimte te laten voor interactie.

Coach: Bieke Verbruggen, bewustzijns- en transformatiecoaching, bezielster van Pura Vida www.innerpoleposition.be
Investering in jezelf: voor particulieren voor de reeks van 8 avonden: 320€ vroegboekkorting bij inschrijving en betaling vóór              , daarna 350€.
(Wil je graag deelnemen als professional, neem dan eerst contact met me op ajb.)

Heb je interesse, maar lukken deze data niet of volg je liever overdag? Geef me een seintje, dan bekijk ik de mogelijkheden bij voldoende belangstelling. Deze reeks kan je ook onder individuele begeleiding volgen op eigen tempo, aan coachingtarief.


 

Creatieve ‘me-time’ 

zie aparte pagina