Mission Statement

Lieve lezer,

Als gezondheidswerkers wensen wij je natuurlijk een uitstekende gezondheid!

Gelukkig heb je die zelf mee in de hand, meer dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Want het is ondertussen glashelder dat onze huidige levenswijze sterk bijdraagt tot de spectaculaire explosie van chronische aandoeningen, zoals obesitas, diabetes, allergieën, auto-immuunziekten, alzheimer, hart- en vaatziekten, cvs, fibromyalgie, depressie, MS, burn-out en nog veel meer.

Daarnaast neemt het aantal mensen dat zich ‘niet goed’ voelt ook enorm toe zonder dat de klassieke geneeskunde, hoe krachtig ook, een diagnose kan stellen. Dit niet optimaal functioneren wordt vaak getriggerd door meerdere factoren die het evenwicht verstoren in de dynamiek tussen verschillende systemen van ons gezondheidsstelsel. De oorzaken opsporen is vaak erg complex, terwijl de behandeling eigenlijk meteen kan starten met eenvoudige veranderingen in levenswijze, levenshouding, voeding, enz.

Wij hebben een holistische visie op gezondheid: lichaam, geest en ziel in balans. Als aanvulling op onze behandeling/begeleiding, maar ook preventief., willen wij ook ondersteuning bieden via infosessies en doesessies. Dit om je te stimuleren en inspireren zelf mee je gezondheidskapitaal te beheren en je zelfgenezend vermogen aan te scherpen. Als bewustzijns- en transformatiecoach en bezielster van dit concept draagt Bieke de volledige organisatie en het beheer, waarbij ze een ruime waaier aan gezondheidsthema’s aanbiedt en ook diverse gastsprekers, experten in hun vakgebied, uitnodigt.

Door samen bewust en respectvol om te gaan met onze gezondheid, wil Pura Vida een forum bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en voelen dat ze er niet alleen voor staan. Iedereen is welkom!

Het Pura Vida programma kan je volgen via deze website, de facebook pagina en de maandelijkse nieuwsmail. Inschrijven voor deze mailing kan op deze website.

Van harte welkom!
Bieke Verbruggen & Dr. Bert Lefevre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.