Mission Statement

Beste lezer,

Als gezondheidswerkers wensen wij u in de eerste plaats een uitstekende gezondheid!

Gelukkig hebt u die zelf mee in de hand, meer dan u op het eerste gezicht zou vermoeden. Want het is ondertussen bewezen dat onze huidige levenswijze sterk bijdraagt tot de spectaculaire explosie van chronische aandoeningen, zoals obesitas, diabetes, allergieën, auto-immuunziekten, alzheimer, hart- en vaatziekten, cvs, fibromyalgie, depressie, MS, burn-out en nog veel meer.

Daarnaast neemt het aantal mensen dat zich ‘niet goed’ voelt ook enorm toe zonder dat de moderne geneeskunde, hoe krachtig ook, een diagnose kan stellen. En zonder diagnose helaas geen behandeling. En zo verlies je niet alleen veel tijd, maar vooral kostbare levensenergie!

Dit niet optimaal functioneren wordt vaak getriggerd door meerdere factoren die het evenwicht verstoren in de dynamiek tussen verschillende systemen van ons gezondheidsstelsel. Het zoeken naar de oorzaken is een zeer complex gebeuren, terwijl de behandeling eigenlijk meteen kan starten met eenvoudige veranderingen in levenswijze, levenshouding, voeding, enz.

Wij hebben een holistische visie op gezondheid: lichaam en geest in balans. En dat gaat veel verder dan een homeopathische remedie. Naast onze consulten, willen wij ook informatieve ondersteuning bieden, als aanvulling op de behandeling/begeleiding, maar ook preventief.

Daarom hebben wij het plan opgevat om infosessies en doesessies te organiseren, om u te stimuleren en inspireren zelf mee uw gezondheidskapitaal te beheren en uw zelfgenezend vermogen aan te scherpen. We willen een ruime waaier aan gezondheidsthema’s brengen en nodigen ook diverse gastsprekers uit, experten in hun vakgebied.

Iedereen is welkom, ook wie geen patiënt is bij het Praktijkhuis!

Door samen bewust en respectvol om te gaan met onze gezondheid, willen wij een forum bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en voelen dat ze er niet alleen voor staan!

U kunt ons volgen via

  • deze website
  • facebook
  • onze maandelijkse mail met het programma van de komende maanden. Inschrijven voor de mailing kan op deze website. Indien u onze mails niet langer wenst te ontvangen, kunt u uitschrijven.

Van harte welkom!
Bert & Bieke

www.praktijkhuis.be

Dr. Bert Lefevre  –  Bieke Verbruggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.