Creasessies

Creatieve ‘me-time’ 

 

Begeleiding: Els Briels – Tijdens haar intensieve revalidatieperiode van 5 jaar kwam Els tot verscheidene nieuwe inzichten via therapieën, cursussen, wetenschappelijke literatuur en lezingen. Ze ervaarde dat zelfzorg en creativiteit twee stapstenen zijn van waaruit je jezelf opnieuw kan uitvinden of je leven een deugddoende wending kan geven. Als ervaringsdeskundige wil ze die inzichten en ervaringen graag delen. Voel jezelf welkom in een kleine groep en in een huiselijke sfeer. Er is geen voorkennis nodig!

Locatie: Vredestraat 191, 2550  Kontich
(bereikbaar met auto, trein Kontich-Lint en 15 min. stappen, bus 91 en 92 op 50 m, fietsostrade op 800 m)


Vision board

maandag 28 september 2020 van 19 tot 22 u.
of dinsdag 29 september 2020 van 13.30 tot 16.30u. 

Zeggen beelden jou meer dan woorden? Ga je graag creatief aan de slag, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Volgde je een wake-up traject van Bieke Verbruggen of de challenge ‘Leef de beste versie van jezelf’ van Henk Fransen en kwam je dichter bij jezelf en je verlangens? Wil je de kracht van visualisatie ervaren om jouw hartsverlangens, je levensdoel, jouw droom ook écht te creëren? Els helpt je op weg om jouw doelen te visualiseren en vorm te geven in een vision board (collage). “Deze visuele weergave van wat er in jou leeft, is een eerste stap in het manifestatieproces. Zo verhoog je jouw trilling en het helpt je om jouw verlangens naar je toe te trekken en stappen te zetten in de richting van je doel.” (Henk Fransen)

Deelname: 21 euro op voorhand te betalen na inschrijving (18 euro, vroegboekkorting bij betaling vóór 21 september.) Alle materiaal, koffie, thee, water en mijn gezelschap zijn in de prijs begrepen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt. Graag inschrijven vóór 25 september bij elsbriels@gmail.com.


Rondleiding en/of aansluitend tekenen op kasteel Cantecroy 

zondag 11 oktober in Mortsel
10.30 u. of 13.15 u.

Teken je graag? Wil je graag  tekenen? Heb je een mooi kader en gelegenheid nodig? Heb je geen materiaal of kom je graag met al je ervaring genieten van de sfeer? Krijg je graag tips of nieuwe ideeën? Voel je dan welkom op deze bijzondere activiteit.

We gaan naar kasteel Cantecroy waar, wie wil, kan aansluiten bij een boeiende rondleiding door een enthousiaste gids. Nadien heb ik de toestemming om met een groepje van max. 8 deelnemers op het domein te blijven om te tekenen.

uitnodiging Cantecroy in woord en beeld (1)


 

Moe van al het moeten?

  maandag 26 oktober 2020 van 19 tot 22 u. 
of dinsdag 27 oktober 2020 van 13.30 tot 16.30 u.

Ben jij soms zo moe omdat je het gevoel hebt dat je zoveel moet? Durf je ‘nee’  te zeggen, je grenzen aan te geven? Zorg je eerst voor anderen en dan voor jezelf? Denk je soms: wanneer is het aan mij? Wil je méér dingen doen die voor jou goed voelen? Voel je dan welkom op deze Me time – sessie waar we praktische tips delen om thuis uit te testen, opdat je jezelf meer op de eerste plaats zou kunnen zetten. We geven dat gevoel weer in een abstract beeld op doek met acrylverf. Er is geen voorkennis nodig en jij gaat met een persoonlijk kunstwerk naar huis !

Deelname: 28 euro op voorhand te betalen na inschrijving (24 euro, vroegboekkorting bij betaling vóór 8 oktober.) Alle materiaal, koffie, thee, water zijn in de prijs begrepen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 5). Graag inschrijven vóór 20 oktober bij elsbriels@gmail.com.


Ik ben een schat! Ik ben het waard!
Juweeltjes maken

maandag 30 november 2020 van 19 tot 22 u. 
of dinsdag 1 december 2020 van 13.30 tot 16.30 u.

Ben jij je beste vriend(in) of laat jij anderen steeds voorgaan? Spreek jij vriendelijk tegen jezelf of ben je streng voor jezelf en ligt de lat hoog? Schat jij jezelf voldoende naar waarde? Wens je verandering in jouw gevoel, jouw gedrag? Voel je dan welkom op deze letterlijk en figuurlijk ‘reflecterende’ activiteit!

We gaan een juweeltje maken én onszelf naar waarde schatten!

Vind jij het ook zo zalig om kleuren te combineren? Er is een ruime keuze aan kleuren en kralen en mogelijkheden. Ben je thuis in de techniek om je juweeltje zelf af te werken, dan kan dat. Breng gerust je eigen materiaal mee. Deed je dit nog nooit eerder, dan help ik je op weg of zet er voor jou oogjes en slotjes aan.

Deelname: 35 euro op voorhand te betalen na inschrijving (31 euro, vroegboekkorting bij betaling vóór 5 november.) Alle materiaal, koffie, thee, water zijn in de prijs begrepen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt (max. 5). Graag inschrijven vóór 17 november via elsbriels@gmail.com