Najaar 2019

INFOSESSIES – DOESESSIES 

 • 16 september: start webinar reeks rond het eliminatiedieet – Diana Siepmann
 • 18 september: Een andere kijk op kanker – Lezing door Erik Tanghe
 • 23 september: Basisworkshop EFT – Anna Legein – Inschrijven via www.annalegein.be, dus niet via Pura Vida!
 • 2 oktober: Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen – seminarie door Sabine Vanquaillie – Inschrijven via www.kusdekikker.be, dus niet via Pura Vida!
 • 3 oktober: start Food For Flow – wake up traject met Bieke Verbruggen
 • 9 oktober: Brein in balans – Lezing door Dr. Bert Lefevre
 • 17 oktober: deel 2 Food For Flow – wake up traject met Bieke Verbruggen
 • 24 oktober: workshop Ho’oponopono – Mieke Polfliet
 • 30 oktober: Emoties helen – doesessie met Bieke Verbruggen
 • 7 november: deel 3 Food For Flow – wake up traject met Bieke Verbruggen
 • 12 november: Basisworkshop EFT – Anna Legein – Inschrijven via www.annalegein.be, dus niet via Pura Vida!
 • 13 november: Ayurveda – interactieve avond met Hans Laureyssen
 • 28 november: Adem  je vrij – workshop rond ademhaling met Bieke Verbruggen
 • 4 december: Leef je ware verhaal – interactieve avond met Joey Brown
 • 5 december: deel 4 Food For Flow – wake up traject met Bieke Verbruggen
 • 12 december: Meditatieve vrouwencirkel (Worldwide Womb Blessing) met Bieke Verbruggen
 • 13 december: Sound Journey – Relaxatieconcert door Mieke Polfliet en Stefan Beckers

Voor alle info verder naar onder scrollen ajb


INFOSESSIES


Andere kijk op kanker

Erik Tanghe, quantum observer
woensdag 18 september 2019 van 19.30u tot 22u
Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek

Kanker is de ‘ziekte’ van deze eeuw.  In Amerika krijgt 1 op 3 mensen kanker. In Engeland zou van alle mensen geboren na 1960 de helft ooit kanker krijgen!!

Hoe komt het dat ondanks het nemen van een nooit geziene hoeveelheid medicijnen, ziekte, en zeker kanker, niet wordt teruggedrongen maar steeds meer voorkomt?

Is kanker eigenlijk wel een ziekte? Moeten we niet onderzoeken wat de echte oorzaak van kanker en ziekte in het algemeen is? De oplossing is veel eenvoudiger dan allerlei miljarden onderzoeken ons doen geloven. Als we ophouden om kanker als een ziekte te beschouwen en ons realiseren waarom ons lichaam het toelaat dat cellen muteren tot een kankercel, dan ligt de oplossing voor de hand.

Erik Tanghe ontdekte 15 jaar geleden dat hij in staat was het energieveld (aura) van mensen te zien. Dat maakte hem veel duidelijk over het ontstaan en het verloop van ziekte. Het vertelde hem wat de echte oorzaak van ziekte is en hoe bij het negeren en onderdrukken van bepaalde symptomen het lichaam niet anders kan dan kanker te ontwikkelen.  Deze lezing geeft een heel andere kijk op het fenomeen kanker en maakt ons duidelijk dat het niet iets is wat ons zomaar overkomt. http://www.whitelight-healing.com/

Deelname: 18€ inclusief drank en knabbels tijdens de pauze,  ter plaatse te betalen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt! Graag inschrijven vóór 15 september aub.


Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen

Seminarie door Sabine Vanquaillie
2 oktober van 19 tot 22u
De stroming, Nationalestraat 111, 2000 Antwerpen

Meer info en inschrijven 


Brein in balans

Dr. Bert Lefevre
9 oktober 2019 om 20u

Herhaling op 22 januari in Wiekevorst!
Great White Whale Center
Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek

Ben je depressief? Voel je je futloos en vermoeid? Kan je je moeilijk concentreren? Ben je angstig, ongerust? Of ben je gestresseerd? Heb je mist in je hoofd, of moeite om je woorden te vinden? Lukt het slapen niet? Heb je last van je darmen of van allergie? Lijd je aan een chronische ziekte?

De Functionele Geneeskunde bekijkt klachten en ziekten vanuit een heel andere invalshoek dan de klassieke geneeskunde. Ze stelt de mens centraal en niet de ziekte en pakt dus het totaalplaatje aan bij de basis, de oorzaken, niet de symptomen. Ze werkt ook preventief, want naast de genetica spelen andere factoren zoals voeding, milieuvervuiling, levenswijze, beweging, mentale gezondheid een véél grotere rol. De Functionele Geneeskunde beoogt genetische risico’s te verkleinen en chronische ziekten op natuurlijke wijze te overwinnen dankzij de kracht van het eigen lichaam, het zelfgenezend vermogen.

Veel breinziekten zoals depressie, angst- en geheugenstoornissen, maar ook ADHD, autisme, alzheimer en dementie hebben gemeenschappelijke oorzaken. Dr. Lefevre licht deze oorzaken toe samen met de sleutels om het evenwicht te herstellen en het functioneren van je brein, je gemoedstoestand en je energiepeil te optimaliseren. Deze lezing is een niet te missen eye opener! Ook een aanrader voor wie de lezing over Alzheimer in mei miste.

Dr. Lefevre is arts, SmartDNA practitioner en verdiept zich sinds geruime tijd in de Functionele Geneeskunde en neurologie. www.praktijkhuis.be en www.functionalmedicine.praktijkhuis.be
Deelname: 15€ ter plaatste te betalen, maar inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt! Graag inschrijven vóór 5 oktober ajb.

 


Ayurveda

Hans Laureyssen, ayurveda consulent
woensdag 13 november 2019 van 20u tot 22u
Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek

Ayurveda is een gezondheidsfilosofie die ons vertelt hoe we gezond kunnen leven en gelukkig kunnen blijven. Deze geneeswijze is meer dan 5000 jaar geleden in India ontstaan en komt voort uit de Vedische traditie. Hans belicht Ayurveda in zijn historische context, we bekijken de kenmerken van de dosha’s (Vata, Pitta, Kapha) die zijn samengesteld uit de 5 elementen (ether, lucht, vuur, water en aarde).
We bespreken hoe ongemakken en ziektes ontstaan door het uit balans geraken van de basisenergieën in onze unieke constitutie, hoe we dit kunnen vermijden en hoe in Ayurveda ziektes worden behandeld.  We bekijken ook enkele voorbeelden van geneeskrachtige kruiden en oliën.

In het praktische gedeelte krijg je de kans om je constitutie te bepalen,
Analyse van je uiterlijk, je karakter, interesses en het invullen van een vragenlijst zetten je op weg om je eigen unieke constitutie te leren kennen. Je krijgt praktische tips om bewust te leren leven in overeenstemming met jouw constitutie.

Vanuit zijn interesse in de Indische cultuur en passie voor het werken met mensen, volgde Hans Laureyssen 4 jaar opleiding aan het European Institute for Scientific Research on Ayurveda (EISRA). Hij behaalde het diploma van Ayurvedic Practitioner, erkend door het WAHO (World Ayurvedic Health Organisation). In zijn eindwerk heeft hij zich verdiept in de Ayurvedische benadering van de ziekte van Parkinson. Ook depressie, burn-out en ADHD zijn thema’s waar hij frequent mee aan de slag gaat. Hij heeft de opleiding Medische Basiskennis (met o.m. anatomie en pathologie) gevolgd bij de Levensschool. Verder legde hij zich toe op de psychologische en spirituele betekenis van ziektes. Na twee stages in India startte hij zijn eigen praktijk Ananda Ayurveda. Hans is lid van Naturopathica.

Deelname: 20€ vooraf te betalen. Inschrijven is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt! Graag inschrijven vóór 10 november ajb.

 


DOESESSIES


Illumination through elimination

Webinar reeks door Diana Siepmann
rond het eliminatiedieet,
ook heel geschikt als najaarsdetox!
start 16 september

Bij chronische klachten is het essentieel om ongewenste effecten van voedingsmiddelen te onderzoeken. Daar bestaan een aantal (prijzige) bloedtesten voor, maar die zijn niet volledig en geven eigenlijk ook geen uitsluitsel. Het is dus mogelijk dat je slecht reageert op bepaalde voedingsmiddelen, ook al is de uitslag negatief. Een betrouwbare manier om voedselreacties te evalueren is een tijdelijk eliminatiedieet waarbij na een aantal weken de geschrapte voedingsmiddelen terug één voor één worden toegevoegd. Heel waardevol, en soms voldoende voor een diepgaande verschuiving in de gezondheid. Dr. Bert Lefevre, Functional Medicine arts, zet het graag in bij het begin van een functional medicine behandeling, als diagnostische tool.

Diana Siepmann, Functional Medicine Coach en lid van ons CCT (collaborative care team) van het Praktijkhuis in Deurne, heeft een webinar serie ontwikkeld waarbij ze je online, in groep begeleidt om het eliminatiedieet te verkennen en hopelijk toe te passen. De 3e reeks start op maandag 16 september, met volgende sessies op 30 september en 14 oktober. Live deelname is niet noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer info en inschrijven op https://dianasiepmann.com/programs/elimination-diet/ (de webinars zijn in het Nederlands) Reviews lezen? https://www.facebook.com/pg/dianasiepmannhealthcoach/reviews/

Deelname: 87€ per gezin vroegboekkorting bij inschrijving en betaling tot 18 augustus, vanaf 19 augustus 147€ gezin.


Basisworkshop Leer zelf EFT!

met Anna Legein www.annalegein.be
maandag 23 september 19.00 – 21.30u
dinsdag 12 november 19.00 – 21.30u
Van Schoonbekestraat 115, 2018 Antwerpen

EFT (Emotional Freedom Techniques) is bijzonder effectief bij het behandelen van zowel emotionele als lichamelijke klachten. Deze indrukwekkende methode – ook wel TAPPING genoemd – is ontstaan uit de ontmoeting van Oost en West: acupunctuurpunten worden gecombineerd met inzichten uit de neurowetenschap, NLP en mindfulness.

Wil je weten waarvoor je EFT kunt gebruiken? Of TAPPING je echt in één sessie van die angst kan afhelpen? Of EFT moeilijk is om te leren? Wat de link is met Matrix Reimprinting? En of deze technieken wetenschappelijk onderbouwd zijn? Kom dan langs!

Meer info en inschrijven https://annalegein.be/eft-in-one-day/


Food for Flow

Rebalance your life

Wake up traject van 6 donderdagavonden
door Bieke Verbruggen
start 3 oktober 2019 van 19.30u  tot 22u
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Dit wake up traject is gebaseerd op de principes van de Functional Medicine
(zie ook de lezing van 9 oktober door Dr. Bert Lefevre over het brein)
en de visie van Dr. Henk Fransen over het zelfgenezend vermogen,
verweven met mijn eigen kennis en ervaringen van de voorbije 35 jaar.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je veel last van kwaaltjes of lijd je aan een chronische ziekte? Wil je graag je zelfgenezend vermogen versterken? Heb je eigenlijk niets te kort en ben je toch niet happy? Zorg je voor iedereen maar vergeet je vaak jezelf? Is je job niet echt je ding? Mis je fun in je leven? Wil je daar graag verandering in brengen, maar weet je niet goed hoe/waar te beginnen?

In dit wake up traject verkennen we alle domeinen die een cruciale rol spelen bij hoe we ons voelen en in het leven staan: ons fysiek lichaam, onze gevoelens, ons denken, relaties en zingeving. Je krijgt inzicht in de complexe samenhang van deze pijlers en hoe ze ons welzijn en onze gezondheid beïnvloeden. Je ontdekt een waaier aan mogelijkheden, tips en oefeningen om ze in praktijk om te zetten. Ook ga je voor jezelf een duidelijke balans opmaken: waar sta je? Wat geeft energie, wat vreet energie? Hoe kan je bijsturen? Dankzij enkele eenvoudige sleutels kan daaruit een eerste aanzet volgen tot jouw actieplan naar een betere gezondheid, gelukkig zijn én Flow. Want Flow is veel meer dan gezond zijn. En gezond zijn is veel meer dan niet ziek zijn. En je hoeft ook niet ziek te zijn om beter te worden! 🙂
Dit traject is geschikt voor al wie bewust wil kiezen voor goede zelfzorg, ’n betere gezondheid, evenwicht en geluk, op weg naar Flow! Vanuit de groep voel je je gestimuleerd en ondersteund om écht in actie te komen.

Het aantal deelnemers (min. 6 en max. 10) is beperkt om voldoende ruimte te laten voor interactie. De data zijn gespreid zodat je goed kan integreren, de oefeningen kan uitwerken en effectief stappen kan zetten. (De reeks is bedoeld voor particulier gebruik.)

– Fysiek lichaam in 2 delen op 3 en 17 oktober 2019
– Voelen op 7 november 2019
– Denken op 5 december 2019
– Relaties op 30 januari 2020
– Zingeving op  20 februari 2020

Coach: Bieke Verbruggen, bewustzijns- en transformatiecoaching, bezielster van Pura Vida www.innerpoleposition.be
Investering in jezelf
: 199€ voor de reeks van 6 avonden – vroegboekkorting bij inschrijving én betaling vóór 21 september 2019, vanaf 21 september = 225€.

 


Ho’oponopono

Doesessie met Mieke Polfliet
donderdag 24 oktober van 19u tot 22u
Great White Whale Center
Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek

Liefde, dankbaarheid en vergeving als sleutels naar je werkelijke zelf

Ho’oponopono is een eeuwenoude levensfilosofie en genezingsmethode uit Hawaï, die letterlijk ‘perfectie herstellen’ betekent. Ondanks haar exotische oorsprong is het een eenvoudige, universele methode. Iedereen kan haar toepassen om dichter bij zichzelf, bij het werkelijke zelf, te komen.

Vaak is ons werkelijke zelf bedolven onder allerlei lagen puin: herinneringen van ons kind-zelf die geleid hebben tot onbewuste programma’s. Of nog: gedachten en oordelen over onszelf, die we voor waar aannemen. Doordat we erin vasthangen, blijven die herinneringen, gedachten en oordelen zich ook steeds herhalen. Zo creëren we (onbewust) een valse werkelijkheid die ver verwijderd is van onszelf. We weten niet meer wie we zijn.

Ho’oponopono reikt een methode aan om deze lagen puin weg te halen en de weg naar onszelf terug te vinden. De methode bestaat uit het zuiveren van de herinneringen en gedachten die onze valse werkelijkheid hebben gecreëerd. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor onze herinneringen, gedachten en oordelen, en ze via een proces van doelgerichte affirmaties over te dragen aan onze ziel, kunnen we ze loslaten en transformeren naar licht.

De affirmaties van Ho’oponopono gaan over liefde, dankbaarheid en vergeving. De bekendste zijn ‘Ik hou van je – Het spijt me – Vergeef me – Dankjewel’, maar er zijn nog tal van andere.

Door deze affirmaties bewust te doorleven, komen we weer bij onze zuivere essentie, bevrijd van ballast. Dat geeft vrijheid, ruimte en vertrouwen. We leren onszelf liefhebben en helen. Van daaruit kunnen we ook onze relaties met anderen helen.

In deze workshop ga je aan de slag met de methode van Ho’oponopono. Er wordt een veilige bedding gecreëerd zodat je je helemaal kunt overgeven aan het proces. Je gaat oefenen met de affirmaties en voelen wat ze met je doen. Er zijn zowel individuele oefeningen als oefeningen in groep en in duo’s. Zachte bewegingsoefeningen, klankrelaxatie, meditatie en stembevrijding ondersteunen je in dit proces.
Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven.

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Ze is van jongs af aan gefascineerd door culturen, rituelen en ceremonieën van veraf en dichtbij en verdiepte zich o.m. in sjamanistische stromingen uit Noord-en Zuid-Amerika en Keltisch sjamanisme. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en specialiseerde zich in natuurstem, mantra’s en healing voice. Momenteel begeleidt ze rituelen, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops, cursussen Stembevrijding en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd’s uit.
Meer over Mieke lees je op www.thuisinjezelf.be (‘Wie zijn we’)

Deelname: 40€ vooraf te betalen, vroegboekkorting tot 20 oktober, vanaf 20 oktober 45€. Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt.


Emoties helen

Doesessie met Bieke Verbruggen
 woensdag 30 oktober van 19.30u tot 22u
 De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Dat epigenetica een doorslaggevende rol speelt bij chronische ziekten is gelukkig niets nieuws meer. Voeding, slaap, beweging, stresshantering bepalen of een bepaald gen zich manifesteert of niet. Maar de impact van negatieve gedachten en emoties is helaas nog behoorlijk onderschat, ze zijn vaak een grote (mede)oorzaak van vele chronische ziekten. Het leren hanteren en helen van onverwerkte en/of weerkerende emoties is dus uitermate belangrijk voor je gezondheid en voor velen niet evident om toe te passen. Je kan het leren in deze doesessie en er zelf verder mee aan de slag.

Wat komt aan bod?
Waar komen emoties vandaan? Hoe ga je ermee om? Hoe kan je ze helen? En vermijden dat ze je telkens weer meeslepen? M.a.w. hoe kan je aan je gezondheid werken, ook preventief?

In deze doesessie krijg je meer duidelijkheid rond dit proces en krijg je tools aangereikt om je emoties zelf te leren helen.

Deelname: 35€ vooraf te betalen, vroegboekkorting tot 20 oktober, vanaf 20 oktober 40€. Inschrijven is noodzakelijk, max. 16 plaatsen. De sessie is bedoeld voor particulier gebruik.


Adem je vrij!

Workshop door Bieke Verbruggen
28 november van 19.30u tot 22u
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne

Praktische ademhalingsoefeningen vanuit mindfulness en hartcoherentie, om tot rust en in balans te komen, én op te laden. Je kan er nadien ook zelf mee aan de slag.

In tegenstelling tot wat we vroeger dachten, wordt ons functioneren niet enkel aangestuurd door onze hersenen, maar ook door ons hart. Gevoelens zijn veel sneller en krachtiger dan gedachten. Ze hebben een diepgaand effect op de balans in ons autonome zenuwstelsel en het ritme van onze hartslag. Uit onderzoek is gebleken dat de communicatie tussen hart en hersenen verloopt via de variatie van dit hartritme. Door ons hartritme te beïnvloeden door oprecht positieve gevoelens kunnen we ‘gezonde’ boodschappen sturen naar ons brein, en ons zenuwstelsel, hart- en vaatstelsel, hormonaal en immuunsysteem in evenwicht brengen. Dit uit zich in de praktijk door een hoger prestatievermogen, minder stress, een groter welzijn en emotionele stabiliteit. Hartcoherentietechnieken blijken erg efficiënt om stress te reduceren en het zelfgenezend vermogen te verhogen, ziekte is immers vaak het gevolg van aanhoudende stress. Je krijgt ook uitleg over het stressmechanisme zelf.

Coach: Bieke Verbruggen, bewustzijns- en transformatiecoaching, bezielster van Pura Vida – www.innerpoleposition.be
Deelname: 30€ vooraf te betalen, vroegboekkorting tot 18 november, vanaf 19 november 35€. Graag inschrijven vóór 24 november. Het aantal plaatsen is beperkt.


 

Leef je ware verhaal

Interactieve avond met Joey Brown, schrijf- en bewustzijnscoach
woensdag 4 december van 20 tot 22u
Atelier Levenskunst, August Van Daelstraat 17, 2610 Wilrijk

In 2010, na een persoonlijke crisis, nam Joey het drastische besluit om voor onbepaalde tijd te vertrekken: ze nam loopbaanonderbreking, verkocht de helft van haar spullen, verhuurde haar huis en trok zich, onder meer geïnspireerd door het werk van Paul Van Hooydonck, bezieler van het boeddhistisch centrum Ehipassiko (Antwerpen), terug in stilte en meditatie. Ze reisde drie jaar lang naar landen als Sri Lanka, Indonesië, India, Italië en Griekenland. Niet vanuit het verlangen om de wereld te zien, maar wel vanuit het verlangen om haar stilte te leren kennen en haar binnenwereld te onderzoeken. “Ik legde alsmaar meer identiteiten af, liet oude overtuigen los, doorprikte de ‘verhalen’ die ik over mezelf had gemaakt (negatieve verhalen, slachtofferverhalen), en ik raakte rock bottom. Deze reis naar binnen werd een heftig proces. Mijn crisis was tegelijk mijn grootste cadeau: het was nodig opdat ik echt goed in de spiegel zou kijken. Wie ben ik eigenlijk echt en waarom overkomt mij dit? Waarom loop ik hier op aarde rond? Wat heb ik hier te doen? Met de pen schreef ik mezelf een weg naar binnen, alsmaar meer ‘wakker’ in mezelf. Precies door in contact te komen met mijn binnenwereld, werd de chaos aan puzzelstukken die mijn leven was, plots overzichtelijk. Ik vond antwoorden. En ik vond zelfs meer dan dat: ik vond mijn ware verhaal.”

Joey ontwikkelde een methode tot zelfreflectie, de schrijfmeditatie, waarmee je je schrijven in beweging kunt zetten en alle verhaaltjes die je jezelf wijsmaakt kunt onderzoeken, je beperkende en vaak onbewuste overtuigingen, blokkades, angsten,…“Wat je doet, is jezelf dwars doorheen je blokkades een weg terug schrijven naar je kern. Wat je zoekt, ga je voelen in je lijf. Wie ben jij echt? Waarom ben je hier? Welke taak heb je in dit leven? Welke boodschap wil je uitdragen? Wat is de stem in jou die gehoord wil worden?” Kortom, het schrijven als katalysator voor je transformerend proces naar bewustwording. Je wordt ‘wakker’ in jezelf en gaat jouw ware verhaal leven.  

Tijdens deze interactieve avond deelt Joey haar verhaal en vertelt ze over de kracht van schrijfmeditatie als tool tot zelfbewustzijn en –realisatie. En natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag om te proeven.

Deze sessie is geschikt voor al wie wil groeien naar meer bewustzijn, je hoeft geen schrijftalent of –ambities te hebben!! Schrijfmeditatie is mindfull en heeft een diephelend effect, maar is geen therapie. Het helpt om emoties te verwerken, bij rouw en verdriet, en brengt flow.

Wie is Joey Brown: Haar naam is Engels, haar taal is Vlaams en haar hart is Grieks. Naast auteur is Joey ook schrijf- en bewustzijnscoach. Centraal in haar werk staan stilte, zingeving en bewustwording. Haar focus ligt daarbij op het transformerende proces dat schrijven in beweging zet. Meermaals per jaar organiseert ze retraites, zowel in België als op het Griekse eiland Ikaria waar ze sinds enkele jaren woont. De middelen die ze inzet zijn schrijfmeditatie (haar zelf ontwikkelde methode voor zelfreflectie), stilte, systemisch werk, Inner Child Work, dieptegesprek en expressiemiddelen zoals tekenen, dans en schilderen.
In juni 2019 kwam haar boek uit “Schrijven naar Bewustzijn, ontdek je ware verhaal”, waarmee je helemaal op jezelf met de schrijfmeditaties aan de slag kan.

Deelname: 15€, ter plaatste te betalen. Graag inschrijven vóór 1 december. Het aantal plaatsen is beperkt.


 

 

Meditatieve volle-maan-vrouwencirkel

inclusief Worldwide Womb Blessing met Miranda Gray

met Bieke Verbruggen
donderdag 12 december van 20u tot 22u
De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne
Meer info op www.innerpoleposition.be


 

Sound journey

Doe niets sessie 🙂

Klankconcert met Mieke Polfliet en Stefan Beckers
vrijdag 13 december van 20u tot 22u
Great White Whale Center
Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek

Even ontsnappen uit een veel te drukke wereld, even niets moeten, de aandacht naar binnen. Al liggend op je matras laat je je onderdompelen in een klankbad van exotische instrumenten, zoals gongs, klankschalen, trommels en ratels, oceandrum, boventoonfluit, shruti box, monochord, …. afgewisseld met stemvibraties en boventonen. Ervaar hoe de klanken een diepe ontspanning in lichaam en geest brengen en geniet…
http://www.thuisinjezelf.be

Deelname: 25€ vooraf te betalen, vroegboekkorting tot 3 december, vanaf 4 december 30€. Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt.